Cartofi cu ceapa la cuptor

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe rosii
  • ulei de masline
  • sare

Mod de preparare

Se curata cepele, se taie rondele subtiri, se pun in tigaie cu putin ulei de masline si putina sare si se prajesc putin pana devin moi, amestecand mereu.

Se curata cartofii, se taie in jumatate si se pun intr-o tava unsa cu ulei. Deasupra se pune ceapa si se da in cuptorul cald la 180°C pentru aproape o ora.

Se servesc calde simple sau ca si garnitura.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise