Cartofi cu cotlet de porc

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cotlet de porc
  • faina
  • ulei
  • lapte
  • zahar
  • cascaval
  • pasta de tomate
  • oua
  • pesmet
  • cartofi
  • supa de oase
  • piper boabe
  • sare

Mod de preparare

Bucatile de cotlet se inabusa in ulei si 100 ml de apa.Se adauga pasta de tomate,zahar,piper,sare si se fierbe totul cca 10 min.In 50 g de unt incalzit se adauga faina dizolvata in 100 ml de lapte rece si se fierbe toul 10-15 min. Se raceste putin, se adauga oualele si se amesteca cu cartofii. Compozitia obtinuta se asaza intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet. Deasupra se presara cascaval ras si se baga la cuptor cca 20 min.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise