Cartofi cu fasole verde

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 cartofi noi
  • 200 g fasole proaspata
  • 100 g fasole uscata alba din conserva
  • 1 cutie ton bucati
  • 70 g nucola
  • ketchup
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cartofi se spala bine si se pun la fiert.Cand sunt gata, se scurg se curata de coaja, se lasa sa se raceasca, se taie cuburi, mai mari si se pun, intr-un castron.Daca se foloseste fasole verde, aceasca se curata si se fierbe 10 min in apa cu sare.

Se adauga ambele tipuri de fasole scurse bine peste cartofi, se condimenteaza cu sare si piper, si se amesteca.Se adauga tonul scurs, rucola si se amesteca usor.Se serveste stropita cu ketchup, dupa gust.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise