Cartofi cu maioneza

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de cartofi
  • 3 cepe
  • maioneza din 4 oua
  • sare
  • putin zahar
  • otet

Mod de preparare

Cartofii se pun la fiert in coaja (bineinteles dupa ce au fost spalati bine). Dupa ce s-au fiert, se curata de coaja si se taie rondele. Peste cartofii taiati se taie ceapa la fel rondele si, pt a avea un gust mai acrisor, se face un amestec de apa, otet si zahar si se toarna peste cartofi. Se lasa aceasta compozitie de otet cu apa circa 10 minute, apoi se strecoara. La sfarsit adaugam maioneza.

Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise