Cartofi cu sunca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g cartofi
  • 100g sunca
  • 20g unt
  • 100ml laote
  • 1 ou

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja,apoi se curata si se taie rondele.Se sareaza rondelele si se ung cu unt topit.Intr-un vas uns cu ulei sau unt se pune un rand de cartofi,apoi toata sunca taiata cubulete si iar un strat de cartofi.Se bate oul cu laptele si se toarna peste cartofi.Se da vasul acoperit la cuptor si se coace 2o minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise