Cartofi Dauphinoise

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingura unt
  • 700g cartofi taiati felii
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
  • O ceapa rosie taiata felii
  • 85g branza Cheddar rasa
  • 300ml double cream/smantana lichida light
  • Mod de pregatire:

Mod de preparare

Incalziti cuptorul al 180grade. Ungeti o tava cu unt.

Aranjati un strat de cartofi pe fundul tavii. Adaugati jumatate din cantitatea de usturoi, jumatate din ceapa si un sfert din branza. Asezonati. Puneti un alt strat de cartofi cu restul de usturoi si ceapa, un sfert din branza si asezonati. Terminati cu un strat de cartofi si restul de branza.

Turnati smantana deasupra si coaceti o ora sau pana cartofii sunt bine facuti.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise