cartofi frantuzesti

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cartofi
  • oua
  • smantana
  • unt
  • pesmet
  • sare

Mod de preparare

Intr-o tava unsa cu 50 g de unt se asaza jumatate din cantitatea de cartofi , peste cartofi se pun 2 oua taiate in felii rotunde , presarand deasupra sare. Se procedeaza la fel si cu restul de cartofi, oua si sare. Deasupra se adauga jumatate din cantitatea de smantana si pesmetul prajit in 50 g de unt . Se introduce la cuptor cca 15 min.La sfarsit se adauga restul de smantana.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise