Cartofi gratinati

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -cartofi
  • -cascaval
  • -cateva linguri smantana
  • -un ou
  • -sare si piper
  • -unt pentru uns vasul

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja, in apa cu sare, se scurg, se curata si se taie felii. Se unge cu unt un vas si se asaza un strat de cartofi. Se acopera cu jumatate din cantitatea de cascaval ras(sau taiat felii). Se potriveste de sare si piper. Se pune iar un strat de cartofi,se toarna deasupra smantana amestecata cu oul si cascavalul ramas. Se da la cuptor, incalzit in prealabil, pana se aureste suprafata compozitiei.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise