Cartofi gratinati

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 2 persoane): 300 g cartofi,
  • 2 cepe mici,
  • 2 linguri capere,
  • sare,
  • piper,
  • 2 pahare iaurt (crema),
  • 2 lingurite amidon,
  • 2 galbenusuri,
  • 1/2 lingurita boia dulce.

Mod de preparare

Se fierb cartofii, se curata de coaja, se taie felii si se amesteca cu ceapa curatata si tocata marunt si cu caperele. Se sareaza, se pipereaza si se pun intr-o forma rezistenta la foc.

Se pun intr-o craticioara iaurtul impreuna cu amidonul, se lasa sa se incalzeasca putin, se incorporeaza galbenusurile si boiaua, se amesteca si se gusta de sare si piper.

Se toarna sosul astfel preparat peste cartofi si se dau aproximativ 10 minute la cuptorul incins.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise