Cartofi la cuptor

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • sare,ulei 2 linguri
  • o tava tapetata cu hartie pergament

Mod de preparare

Cartofii se curata de coaja ,se spala bine,se scurg pe un servet de bucatarie curat,se aseaza in tava tapetata,;

Morcovul se curata de coaja,se taie rondele,ceapa se taie in patru,se sareaza se ung cu ulei amestecandu-i cu mainile,se introduc la cuptor cam 40-45 minute la 220°C

Cartofii se vor rumenii in exterior,iar in interior raman ''piure'';

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise