Cartofi la cuptor

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1.5 kg cartofi
  • 1 capatana usturoi taiat fin
  • 1 cesca de ulei
  • 1 ceasca de apa
  • zeama de la o lamaie
  • sare, piper, busuioc

Mod de preparare

Cartofii se spala se curata se taie in felii lungi si porivit de groase. Se pun intr-o tava cu toate celelalte

ingrediente. Se amesteca bine si se dau la cuptor. Din cana in cand se mai intorc. Se tin in cuptor pana se rumenesc frumos.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise