Cartofi la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 cartofi medii
  • 2 galbenusuri
  • un castron mic cu amestec de branza de vaci si telemea desarata
  • o ceasca de lapte
  • putin cimbru uscat

Mod de preparare

Speli bine cartofii si ii fierbi in coaja.Cand se patrund usor cu furculita,ii scurgi,ii cureti de coaja si ii strivesti usor.

Amesteci galbenusurile cu branza si laptele,adaugi un varf de cutit de cimbru uscat,bine maruntit si pui totul peste cartofi.

Torni compozitia intr-un vas uns cu unt si dai la cuptor pana se rumeneste.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise