Cartofi la cuptor umpluti cu branza

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 cartofi
  • 1 ou
  • putin marar verde
  • 200g branza telemea
  • 3 linguri smantana
  • piper
  • sare
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se spala cartofii si se pun la fiert cu tot cu coaja.

Se fierb cat sa ramana destul de tari, sa nu se farame cand ii scobim.

Dupa ce au fiert ii scurgem de apa si-i lasam sa se raceasca.

II curatam de coaja si ii scobim cu grija.

Amestecam intr-un castron miezul de la un cartof cu branza, mararul, oul si o lingura de smantana.

Umplem cartofii cu compozitia de branza, ii punem intr-un vas si-i bagam ii cuptorul incins pentru 20-25 de minute.

Inainte de a-i baga in cuptor ii stropim cu putin ulei de masline.

II scoatem cand s-au rumenit si ii servim cu smantana.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise