Cartofi la tigaie cu ardei gras

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr cartofi
  • 2 ardei grasi rosii si 2 verzi
  • ulei de masline
  • 250 gr branza
  • sare si piper.

Mod de preparare

Se curata cartofii,se spala si se taie felii subtiri.Se lasa sa se usuce pe un prosop de bucatarie.Ardeii se spala,se curata de pielite si de samburi si se taie felii.

Intr-o tigaie mare se incinge putin ulei de masline se pun cartofii si se prajesc cam 20 de minute pana devin crocanti,se adauga ardeii si se prajesc impreuna,se condimenteaza.Se taie cuburi branza, se adauga in tigaie se lasa un pic si se poate servi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise