Cartofi la tigaie cu ardei gras

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr cartofi
  • 2 ardei grasi rosii si 2 verzi
  • ulei de masline
  • 250 gr branza
  • sare si piper.

Mod de preparare

Se curata cartofii,se spala si se taie felii subtiri.Se lasa sa se usuce pe un prosop de bucatarie.Ardeii se spala,se curata de pielite si de samburi si se taie felii.

Intr-o tigaie mare se incinge putin ulei de masline se pun cartofii si se prajesc cam 20 de minute pana devin crocanti,se adauga ardeii si se prajesc impreuna,se condimenteaza.Se taie cuburi branza, se adauga in tigaie se lasa un pic si se poate servi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise