Cartofi noi crocanti la cuptor

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Cantitate : 4 portii
  • Ingrediente
  • • 1 kg cartofi noi
  • • 3 tije de ceapa verde
  • • 2 maini de masline negre, curatate de samburi
  • • 1 lingura frunze de cimbru
  • • 1 legatura mica de rozmarin, rupta in bucatele sau 1 lingurita praf (dn plic)
  • • 6 linguri ulei de masline
  • • 1 lingura otet

Mod de preparare

1. Se incinge cuptorul la 220ºC.Se fierb cartofii pana se inmoaie, aprox.12 minute..Se scurg, se injumatatesc si se rastoarna intr-un vas.Se adauga ceapa, maslinele si ierburile, apoi se stropesc cu 5 linguri ulei si se asesoneaza.Se amesteca cartofii.

2. Se rastoarna amestecul de cartofi intr-o tava de copt si se preseaza.Se amesteca otetul cu restul de ulei si se da totul la cuptor pentru 40 minute, pana se rumeneste.

unt/margarina topit(a),

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise