Cartofi noi crocanti la cuptor

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Cantitate : 4 portii
  • Ingrediente
  • • 1 kg cartofi noi
  • • 3 tije de ceapa verde
  • • 2 maini de masline negre, curatate de samburi
  • • 1 lingura frunze de cimbru
  • • 1 legatura mica de rozmarin, rupta in bucatele sau 1 lingurita praf (dn plic)
  • • 6 linguri ulei de masline
  • • 1 lingura otet

Mod de preparare

1. Se incinge cuptorul la 220ºC.Se fierb cartofii pana se inmoaie, aprox.12 minute..Se scurg, se injumatatesc si se rastoarna intr-un vas.Se adauga ceapa, maslinele si ierburile, apoi se stropesc cu 5 linguri ulei si se asesoneaza.Se amesteca cartofii.

2. Se rastoarna amestecul de cartofi intr-o tava de copt si se preseaza.Se amesteca otetul cu restul de ulei si se da totul la cuptor pentru 40 minute, pana se rumeneste.

unt/margarina topit(a),

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise