Cartofi noi cu marar la cuptor

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi noi(de preferabil mai mici)
  • 3-4 cepe verzi
  • marar verde
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 3 linguri ulei

Mod de preparare

Cartofii ii spalam si le radem coaja.

Ii taiem in 3 sau in 4 (daca sunt micuti ii lasati intregi).

Ceapa verde o curatam o spalam si o taiem rondele.

Mararul verde ii indepartam cozile, il spalam si il tocam marunt.

Intr-un bol adaugam uleiul, sare, piper si boia de ardei.

Asezam cartofii intr-o tava, in care punem niste hartie de copt.

Peste turnam amestecul de condimente .

Amestecam cu mainile, bine, cartofii cu amestecul de condimente.

Deasupra punem ceapa verde si mararul.

Punem putina apa si dam tava in cuptorul cald.

Ii mai verificam din cand in cand si ii intoarcem o data pe parte cealalta.

Lasam cartofii la o temperatura potrivita, pana sunt facuti.

Ii scoatem, ii lasam putin la racorit apoi servim.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise