Cartofi pai prajiti

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -cartofi
  • -ulei

Mod de preparare

Se aseaza vasul pe sursa de caldura-(la aragaz butonul pe minim sau chiar mai mare flacara) adaugindu-se uleiul astfel incit sa poata acoperi cartofi.

Se poate pune capacul pe vas (acul tremocontrol sa ajunga in plaja verde).Pe timpul prajirii capacul nu se pune pe vas (pentru a de veni mai crocanti sau dupa preferinta).

Cind uleiul sfiriie se aduga cartofii taiati pai sau dupa preferinta.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise