Cartofi prajiti cu ceapa

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cartofi mari
  • 1-2 cepe
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Cartofii se curata si se taie felii subtiri si ceapa se taie fideluta. Intr-o tigaie se incalzeste ulei si se aseaza un rand de cartofi, unul de ceapa, se presara sare si piper, tot asa pana terminam cu un rand de cartofi deasupra. Se prajesc la foc mediu pana capata o culoare maronie, apoi se intorc pe cealalta parte si se prajesc la fel. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise