Cartofi taranesti de post

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr cartofi
  • 6 catei usturoi
  • 1 ceapa
  • 30 ml ulei
  • sare si piper

Mod de preparare

Cartofii se spala, se curata, se sterg cu un servet curat,apoi se taie cubulete.

Usturouiul se curata si se taie feliute.Ceapa se carata, se spala, si se taie solzi fini.

Intr-o tigaie se incinge uleiul, iar peste el se pun cartofii taiati care se rumenesc pe toate partile, pana capata o culoare frumoasa.

Peste cartofii rumeniti se pun usturoiul si ceapa, apoi se condimenteaza cu sare si piper si se stropeste totul cu putina apa, continuandu-se prajirea pana la se evapora apa.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise