Cartofi umpluti

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8-10 cartofi
  • 1-2 linguri branza rasa
  • 50-100g sunca taiata cubulete
  • 1-2 oua
  • putin unt
  • sare si piper

Mod de preparare

Se coc cartofii. Cand sunt gata, se scot se taie in jumatati si se scobesc. Miezul se zdrobeste si se amesteca cu restul de ingrediente. Cu amestecul obtinut se umple cartofii si ii asezam intr-o tava unsa. Se rade deasupra branza sau cascaval si se pune putin unt pe fiecare. Se dau la cuptor sa se rumeneasca putin.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise