Cartofi umpluti cu legume

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cartofi
  • mazare verde
  • fasole verde
  • ciuperci
  • costita afumata
  • morcovi
  • unt
  • ulei
  • oua
  • rosii
  • sare

Mod de preparare

Morcovii se fierb in apa cu sare. Ciupercile, fasolea si mazarea se inabusa in unt, se racesc si se adauga oua, sare, costita si morcovi. Cartofii se umplu cu aceasta compozitie, dupa care se asaza intr-o tava cu ulei si 200 ml de apa. Pe fiecare cartof se pune cate o felie de rosie. Se introduce tava la cuptor, cca 30 min.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise