Cartofi umpluti cu soia si ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa mica
  • 2 catei de usturoi
  • 8 cartofi mai mici
  • 3 linguri soia granule
  • 3 ciuperci mijlocii
  • 4 linguri ulei
  • 1 lingura rosii cuburi in suc propriu
  • sare, piper
  • cascaval de post

Mod de preparare

In primul rand punem soiaua la fiert in apa clocotita cu sare si lasam cca 15-20 min, apoi scurgem de apa foarte bine. Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in 2 linguri de ulei, intre timp curatam ciupercile si le tocam marunt, apoi adaugam soiaua la ceapa calita si ciupercile tocate. Se scobesc cartofii cu o lingurita. Lasam sa scada zeama de la ciuperci apoi adaugam rosiile tocate si cartofi scobiti. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa 5 min pe foc incet.

Se umple cartofii cu aceasta compozitie si se aseaza intr-un vas termorezistent uns cu restul de ulei si se introduce in cuptorul incalzit 20 min, apoi se scot si se rade cascaval de post, se mai lasa 5 min in cuptor.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise