Cartofii saracului

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 3-4 cartofi mijlocii
  • - 1 ceapa
  • - 2 catei de usturoi
  • -Zarzavat si legume (morcov,patrunjel,mazare,pastai,varza)
  • - bulion(1 pahar)sau 4-5 rosii pasate cu blendarul
  • - sare
  • - piper
  • - ulei

Mod de preparare

Curatam ceapa o taiem marunt si o punem la calit,adaugam zarzavatul is legumele(eu am folosit congelete din comert) si le calim putin si pe ele, adaugam bulionul sau risiile pasate cu blendarul impreuna cu usturoiul si le acoperim de apa.Condimentam cu sare,piper si le lasam sa fiarba incet.

Curatam cartofii, ii taiem in rondele subtiri ca si cipsurile si le prajim in ulei.Se scot pe hartie absorbanta sa absoarba uleiul si ii adaugam zrzavatului cand este fiert.Se amesteca si se mai las 2-3 minut.

O mancare de post foarte gustoasa si cu multe vitamine.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise