Cascaval cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Cascaval
  • ciuperci
  • condimente

Mod de preparare

Se ia o roata mica de cascaval afumat. Se decupeaza mijlocul lasandu-se un perete de 2 cm. Se aseaza roata decupata intr-o foaie de staniol. Se ridica foaia de staniol pe langa peretii de cascaval. Se umple golul de cascaval cu ciupercile, mici bucatele de sunca si condimente dupa gust. Se strange folia de aluminiu si se baga la cuptor. Dupa cca. 10 min. se scoate si se lasa la racit. Se taie felii si se aseaza in farfurii cu o garnitura verde

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise