Cascaval de casa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 100 g branza de oi
  • 1 kg branza de vaci
  • 1/2 l lapte
  • 1/2 pachet margarina
  • 2 oua
  • o lingurita bicarbonat stins cu o lingurita otet

Mod de preparare

- Branza de vaci se fierbe in lapte pana se alege zerul, apoi se scurge (forma de cas).

- Se amesteca ouale cu branza de oi, bicarbonatul si branza de vaci si se da totul prin masina de tocat.

- Amestecul rezultat se pune din nou pe foc, peste margarina putin topita si se amesteca pana cand se intareste, dar nu prea tare (compozitia finala trebuie sa se intinda, precum cascavalul incalzit).

- Se pun in cupe, iar dupa racire, se dau la frigider.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise