Cascaval in pesmet

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr. cascaval
  • 2 oua
  • 3 linguri pesmet
  • 3 linguri grasime
  • 2 linguri faina

Mod de preparare

Cascavalul taiat felii de grosimea unui deget se da prin faina, ou si pesmet si se prajeste in grasime bine incinsa

Se serveste fierbinte

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise