Cascaval umplut

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O roata de cascaval
  • un pachet de unt sau de margarina
  • un sfert de gogosar rosu murat sau crud
  • 1 legatura ceapa verde
  • sare
  • vegeta
  • piper
  • 2 fire de patrunjel verde.

Mod de preparare

Se taie cascavalul in 8 felii rotunde si cat de subtiri putem,din restul ingredientelor se prepara o pasta:untul sau margarina se freaca cu sare,vegeta si piper dupa gust,gogosarul,ceapa verde si patrunjelul se toaca marunt,dupa care se adauga in unt si se amesteca bine.se ung feliile de cascaval cu aceasta compozitie,se aseaza una peste alta,se da la frigider pentru circa 2 ore.Se taie in felii ca un tort.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise