Cascaval umplut

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O roata de cascaval
  • un pachet de unt sau de margarina
  • un sfert de gogosar rosu murat sau crud
  • 1 legatura ceapa verde
  • sare
  • vegeta
  • piper
  • 2 fire de patrunjel verde.

Mod de preparare

Se taie cascavalul in 8 felii rotunde si cat de subtiri putem,din restul ingredientelor se prepara o pasta:untul sau margarina se freaca cu sare,vegeta si piper dupa gust,gogosarul,ceapa verde si patrunjelul se toaca marunt,dupa care se adauga in unt si se amesteca bine.se ung feliile de cascaval cu aceasta compozitie,se aseaza una peste alta,se da la frigider pentru circa 2 ore.Se taie in felii ca un tort.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise