Cataif taranesc cu mere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg mere
  • 600g taietei
  • 200g zahar
  • 300ml lapte
  • vanilie
  • unt

Mod de preparare

Se curata merele si se taie precum cartofii pai.Se amesteca cu 100g zahar si se lasa sa stea 30 minute intr-un vas.Se pun taieteii intr-o forma unsa cu unt si,in mijlocul lor,merele.Se toarna peste ele laptele si sirop de zahar cu vanilie.Se dau la cuptor.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise