Ceapa aromatizata

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg ceapa
  • 1 lingurita zahar
  • 1/4 lingurita busuioc taiat marunt
  • 1 lingurita patrunjel tocat
  • 4 catei usturoi pisat marunt
  • 1 frunza dafin
  • 3 linguri ulei masline
  • 1/4 lingurita cimbru pisat
  • 1 pahar zeama de carne
  • sare

Mod de preparare

Ceapa,curatata,intreaga,se pune intr-un vas,alaturi de toate ingredientele si se lasa sa dea in clocot.Se da la foc mic.Dupa 30 de minute se scoate pe o farfurie si se stropeste cu putina supa de carne.Se serveste calda,cu patrunjel tocat sau rondele de ardei gras. Pofta mare!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise