Ceapa aromatizata

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg ceapa
  • 1 lingurita zahar
  • 1/4 lingurita busuioc taiat marunt
  • 1 lingurita patrunjel tocat
  • 4 catei usturoi pisat marunt
  • 1 frunza dafin
  • 3 linguri ulei masline
  • 1/4 lingurita cimbru pisat
  • 1 pahar zeama de carne
  • sare

Mod de preparare

Ceapa,curatata,intreaga,se pune intr-un vas,alaturi de toate ingredientele si se lasa sa dea in clocot.Se da la foc mic.Dupa 30 de minute se scoate pe o farfurie si se stropeste cu putina supa de carne.Se serveste calda,cu patrunjel tocat sau rondele de ardei gras. Pofta mare!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise