Ceapa picanta cu rosii

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente: 2 cepe rosii potrivite,
  • 1 lingura margarina,
  • 1-2 linguri ulei,
  • 1/2 lingurita chimen macinat,
  • 1/2 lingurita coriandru,
  • 1 varf de cutit piper,
  • 2 rosii mijlocii.

Mod de preparare

Se curata ceapa, se taie rondele subtiri, se pune intr-o tigaie impreuna cu margarina, uleiul si condimentele si se lasa sa se caleasca 2-3 minute. Se adauga rosiile si se dunstuiesc si ele cateva minute, pana ce se inmoaie. Ceapa se serveste calda, presarata cu coriandru verde tocat marunt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise