Champinioane la cuptor

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • champinioane
  • branza feta
  • slanina afumata
  • codite de champinioane
  • piper
  • boia dulce
  • 1 lingura smantana

Mod de preparare

Dupa cum preferati, champinioanele se decojesc sau nu. In cazul in care nu se decojesc, se spala partea exterioara a acestora.

Din branza feta, coditele de champinioane tocate, piper, boia dulce si smantama se face o crema de branza cu care se umple champinioanele. Deasupra se aseaza o felie subtire de slanina.

Se introduc la cuptor intr-o tava cu putina apa si se lasa aproximativ 15 minute.

Succes!

Deea

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise