Champinioane la cuptor

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • champinioane
  • branza feta
  • slanina afumata
  • codite de champinioane
  • piper
  • boia dulce
  • 1 lingura smantana

Mod de preparare

Dupa cum preferati, champinioanele se decojesc sau nu. In cazul in care nu se decojesc, se spala partea exterioara a acestora.

Din branza feta, coditele de champinioane tocate, piper, boia dulce si smantama se face o crema de branza cu care se umple champinioanele. Deasupra se aseaza o felie subtire de slanina.

Se introduc la cuptor intr-o tava cu putina apa si se lasa aproximativ 15 minute.

Succes!

Deea

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise