Chec

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 12 linguri de zahar
  • 12 linguri de ulei
  • 12 linguri de lapte
  • 12 linguri de faina
  • 1 zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • coaja rasa de portocala
  • 1 lingura cacao

Mod de preparare

Se face totul cu mixerul.

Se pun ouale si zaharul si se amesteca pana se face ca o spuma,se adauga laptele,uleiul si zaharul vanilat,se amesteca in continuare.

Se adauga faina,treptat,praful de copt si coaja de portocala.

3/4 din compozitie se toarna intr-o tava de tort tapetata cu hartie de copt,in restul de aluat se puna cacaoa si se toarna in tava sa acopere cat de cat suprafata

Se da tava la cuptor la foc mediu timp de 45 minute,cuptorul sa fie preincalzit.

pentru 2 tavi de cozonac,sau o tava intinsa , de cuptor,se face din 4 oua ,proportia este de 1 ou la 4 linguri de ingrediente.

Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise