Chec

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -2 oua
  • -10 linguri zahar
  • -7 linguri ulei
  • -1 cana faina
  • -1 plic praf de copt
  • -1 iaurt mic
  • -cacao
  • -sare
  • -esnta de portocale

Mod de preparare

-albusul se bate spuma cu zaharul si sarea

-galbenusul se amesteca cu uleiul si esenta de portocale

-iaurtul se amesteca cu praful de copt

-se incorporeaza se pune in tava si se baga la cuptor 20 minute

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise