Chec a la Norocik (2 oua)

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 12 linguri de zahar
  • 5 linguri de ulei
  • 11 linguri de lapte
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri de cacao
  • zahar pudra dupa preferinta

Mod de preparare

1. Se bat ouale intregi cu 6 linguri de zahar si cu praful de copt pana devin spuma.

2. Se ameseca uleiul cu laptele si cu celelalte 6 linguri de zahar intr-un alt bol.

3. Uleiul, laptele si zaharul se toarna peste ouale batute spuma.

4. Dupa ce se amesteca toate ingredientele se pune faina cat cuprinde(aproximativ 6 linguri)

5. Se lasa 1/4 din compozitie care se amesteca cu cacao, dupa care se toarna in tava peste restul compozitiei.

6. Pentru un aspect mai frumos presarati zahar pudra peste checul scos din cuptor.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise