CHEC APERITIV (2)

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g salam
  • 200 g parizer(sunca)
  • 4 linguri de ulei
  • 200 g margarina
  • 200 g cascaval(se poate si telemea in loc)
  • 8 oua
  • 1 lingura mustar
  • 10 masline fara samburi
  • piper
  • vegeta
  • 8 linguri faina.

Mod de preparare

Mezelurile se taie cubulete mici, cascavalul se da pe razatoare; din oua, margarina, ulei, mustar, faina se face un aluat mai moale, la care se adauga cubuletele de mezeluri, cascavalul, maslinele, se condimenteaza cu piper, vegeta si se coace intro tava de chec unsa cu margarina, tapetata cu faina, la foc potrivit, pana ce capata o culoare aurie. Se servesc feliile taiate, frumos asezate pe un platou, alaturi de alte aperitive.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise