CHEC APERITIV (2)

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g salam
  • 200 g parizer(sunca)
  • 4 linguri de ulei
  • 200 g margarina
  • 200 g cascaval(se poate si telemea in loc)
  • 8 oua
  • 1 lingura mustar
  • 10 masline fara samburi
  • piper
  • vegeta
  • 8 linguri faina.

Mod de preparare

Mezelurile se taie cubulete mici, cascavalul se da pe razatoare; din oua, margarina, ulei, mustar, faina se face un aluat mai moale, la care se adauga cubuletele de mezeluri, cascavalul, maslinele, se condimenteaza cu piper, vegeta si se coace intro tava de chec unsa cu margarina, tapetata cu faina, la foc potrivit, pana ce capata o culoare aurie. Se servesc feliile taiate, frumos asezate pe un platou, alaturi de alte aperitive.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise