Chec aperitiv

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 g faina
  • 6 oua
  • 200 g masline fara samburi
  • 400 g sunca (sau orice mezel aveti prin frigider)
  • 150 g telemea tare
  • 200 ml lapte
  • 4 linguri ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 100 g cascaval (daca aveti, nu e obligatoriu)

Mod de preparare

Se taie sunca cubulete, se da branza si cascavalul pe razatoare si se maruntesc maslinele.

Se amesteca faina cu praful de copt.

Se bat ouale spuma.

Se amesteca ouale cu laptele, branza si se omogenizeaza.

Se adauga faina si se amesteca bine.

Adaugam sunca, maslinele, cascavalul, uleiul, sare, piper si se amesteca.

Se toarna compozitia intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt.

Se introduce in cuptorul preincalzit, timp de aproximativ 45 minute la foc mediu.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise