Chec aperitiv

Pentru inceput, vom taia cubulete salamul.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 oua
  • 2 linguri smantana
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingurita praf de copt
  • 100 g faina
  • 150 g cascaval
  • 1/2 ardel rosu
  • 10 masline fara samburi
  • 75 g salam
  • 75 g muschi afumat
  • 75 g sunca presata
  • 1 lingura boabe de porumb
  • 1 lingura morcov dat prin razatoare
  • rosii cherry pentru decor
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Mod de preparare

Pentru inceput, vom taia cubulete salamul, muschiul, sunca, ardeiul rosu, vom felia maslinele si vom da prin razatoare cascavalul.

Separat, intr-un castron, vom mixa bine cele 4 oua pana devin o compozitie spumoasa si vom turna uleiul si smantana mixand in continuare, dupa care vom adauga faina amestecata cu praful de copt.

La final, adaugam restul ingredientelor (ardei, salam, sunca, muschi, morcov, porumb, masline) si vom amesteca pana se omogenizeaza compozitia. Compozitia se toarna intr-o tava de chec, tapetata cu hartie de copt, se decoreaza cu masline si rosii cherry si se coace aproximativ 45 de minute.

Cand este gata, se scoate pe un platou, se lasa sa se raceasca foarte bine, dupa care se taie si se serveste alaturi de o salata asortata.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise