Chec aperitiv

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 2 cani faina
  • 1 plic praf de copt
  • 6 linguri apa
  • 3 linguri ulei
  • 200 g sunca
  • 200 g cascaval
  • sare, piper
  • frunze patrunjel

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca cu putina sare, albusurile se bat spuma. Se amesteca si apoi incet se inglobeaza faina, praful de copt, apa, uleiul, sunca, cascavalul si frunzele de patrunjel taiate marunt. Se obtine un aluat mai vascos care se pune in tava de chec unsa cu untura si tapetata cu faina.

Se coace 25-30 min.(in functie de cuptor)

Se raceste acoperit cu un servet.

Sunca si cascavalul pot fi inlocuite cu orice alt produs din aceiasi categorie.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise