Chec aperitiv

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 2 cani faina
  • 1 plic praf de copt
  • 6 linguri apa
  • 3 linguri ulei
  • 200 g sunca
  • 200 g cascaval
  • sare, piper
  • frunze patrunjel

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca cu putina sare, albusurile se bat spuma. Se amesteca si apoi incet se inglobeaza faina, praful de copt, apa, uleiul, sunca, cascavalul si frunzele de patrunjel taiate marunt. Se obtine un aluat mai vascos care se pune in tava de chec unsa cu untura si tapetata cu faina.

Se coace 25-30 min.(in functie de cuptor)

Se raceste acoperit cu un servet.

Sunca si cascavalul pot fi inlocuite cu orice alt produs din aceiasi categorie.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise