Chec Aperitiv cu Piept de Pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg piept de pui
  • 4-5 felii de paine
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 200 ml lapte
  • 4 oua
  • sare si piper

Mod de preparare

Se trece pieptul de pui prin masina de tocat impreuna cu feliile de paine inmuiate in prealabil in lapte si stoarse bine. Se adauga usturoiul pisat, ceapa verde si patrunjelul tocate marunt si ouale. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust si se omogenizeaza bine.

Se toarna compozitia intr o tava unsa si tapetata cu hartie pergament. Se niveleaza si se introduce la cuptor pentru o ora. Se poate servi cald, dar si rece, cu smantana.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise