Chec aromat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400g faina,
  • un pachet de margarina Delma,
  • 250g zahar,
  • 6 oua,
  • sucul de la 2 portocale,
  • 2 linguri cacao,
  • coaja de la o portocala,
  • un praf de copt.

Mod de preparare

Untul se amesteca bine cu zaharul pana se obtine o crema pufoasa, apoi galbenusurile se adauga unul cate unul, punem 5-6 linguri de suc si coaja de lamaie. Batem albusurile spuma si apoi le amestecam cu crema, dupa care adaugam faina,amestecata inainte cu praful de copt. Luam din compozitie 3 -4 linguri si amestecam cu cacaua, iar in cealalta compozitie adaugam restul de suc. Turnam in 2 tavi de chec mai intai compozitia galbena si apoi deasupra compozitia cu cacao. Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise