Chec cu cacao

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri cacao
  • o cana de lapte
  • o cana de zahar
  • 3 cani faina
  • 3 oua
  • un plic de praf de copt
  • esenta de rom

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma, se amesteca cu zaharul, se adauga laptele, galbenusurile praful de copt si faina, se amesteca pana se obtine o crema moale. se unge tava cu ulei si faina, se pune jumatate din compozitie in tava iar restul de compozitie se amesteca cu cacao, si se adauga peste compozitia deja in tava, se amesteca cu scobitoarea sau cu lingura si se da la cuptor 30 de minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise