Chec cu cacao de post

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 cana apa minerala
  • 1 cana lapte de soia
  • 3/4 cana cu ulei
  • 2 cani zahar
  • 3 cani faina
  • 1 plic si jumatate praf de copt
  • 1 lingurita esenta de rom
  • 1 lingurita rasa de anason macinat
  • 3 linguri cacao
  • coaja rasa de portocala
  • cativa miezi de nuca

Mod de preparare

Intr-un vas punem uleiul cu zaharul si le amestecam putin.

Turnam apa minerala, laptele de soia si mixam la viteza mica pana ce zaharul se topeste.

Incorporam faina treptat, pe care o cernem mai intai.

Adaugam esenta de rom, coaja rasa de portocala si anasonul.

La final punem cacaoa si mixam bine.

Ungem doua tavi cu margarina si le tapetam cu hartie de copt.

Turnam compozitie in ambele tavi in mod egal.

Rupem cativa miezi de nuca si ii presaram deasupra.

Introducem tavile in cuptorul incins si primele 5 minute dam focul cuptorului mai tare.

Reglam apoi o temperatura potrivita si le mai lasam la copt cam 35 de minute.

Cand sunt gata, scoatem checurile, le lasam sa se raceasca apoi servim.

Este foarte foarte pufos.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise