CHEC CU CACAO, MERE SI SCORTISOARA

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250 grame de faina
  • - 16 linguri de zahar
  • - 5 linguri de apa
  • - 5 oua
  • - 4 linguri ulei
  • - o fiola esenta de rom
  • - o fiola esenta de vanilie
  • - un plic amoniu pentru prajituri
  • - un mar
  • - scortisoara

Mod de preparare

1.Se separa ouale

2.Galbenusurile se amesteca, cu zaharul

3.Peste aceasta compozitie se adauga 5 linguri de apa si amestecam.

4.Se adauga amoniul pentru prajituri care in prealabil a fost diluat cu o lingura de otet si cele 4 linguri de ulei.

5.Se adauga treptat faina, 2 lingurite de scortisoara si amestecam.

6.Peste toata aceasta compozitie adaugam albusurile batute spuma cu un varf de sare.

7.Din intreaga compozitie, o treime o amestecam cu 2 linguri de cacao

8.Intr-o forma de chec, punem intai cele 2/3 din compozitie si apoi pe mijloc vom pune si compozitia alcatuita din cacao.

9.Peste intreaga compozitie punem bucatele de mar.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise