Ouale(de la temperatura camerei) le mixam spuma impreuna cu zaharul, pana acesta din urma se topeste.
Adaugam iaurtul si uleiul.
Apoi punem laptele si esenta.
Faina o amestecam cu praful de copt, apoi, treptat, o adaugam in compozitie.
La urma punem cacaoa si mai mixam pana o incorporam.
Ungem o tava de chec cu unt si turnam compozitia in ea.
Ciocolata o taiem bucatele, dar nu foarte mici.
Capsunile le spalam, indepartam coditele apoi le taiem feliute.
Pe mijlocul checului asezam feliute de capsuni, iar deasupra punem bucatele de ciocolata.
Dam tava in cuptorul incins la o temperatura potrivita, 160-170 de grade.
Lasam checul pana este copt bine (facem testul cu scobitoarea).
Cand este gata, il scoatem din cuptor, il lasam sa se raceasca apoi putem servi.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise