Chec cu capsuni si ciocolata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 oua
  • 1/2 cana lapte
  • 2 linguri iaurt
  • 5 linguri ulei
  • 1/2 cana zahar
  • 1 praf de copt
  • 1 esenta vanilie
  • 2 lingurite cacao
  • 10-12 linguri faina
  • capsuni
  • 50 gr ciocolata alba

Mod de preparare

Ouale(de la temperatura camerei) le mixam spuma impreuna cu zaharul, pana acesta din urma se topeste.

Adaugam iaurtul si uleiul.

Apoi punem laptele si esenta.

Faina o amestecam cu praful de copt, apoi, treptat, o adaugam in compozitie.

La urma punem cacaoa si mai mixam pana o incorporam.

Ungem o tava de chec cu unt si turnam compozitia in ea.

Ciocolata o taiem bucatele, dar nu foarte mici.

Capsunile le spalam, indepartam coditele apoi le taiem feliute.

Pe mijlocul checului asezam feliute de capsuni, iar deasupra punem bucatele de ciocolata.

Dam tava in cuptorul incins la o temperatura potrivita, 160-170 de grade.

Lasam checul pana este copt bine (facem testul cu scobitoarea).

Cand este gata, il scoatem din cuptor, il lasam sa se raceasca apoi putem servi.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise