chec cu cicolata calda

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6linguri ulei
  • 6 linguri apa sau lapte
  • 1cana si jumatate de faina
  • 1 cana zahar
  • 2 pliculete zahar vanilat 1 plic cicolata calda plic praf de copt.

Mod de preparare

separam albusurile de galbenusuri.batem albusurile spuma cu jumatate din cantitatea de zahar .galbenusurile le frecam cu restul de zahar uleiul si apa si cele 2 plicuri de zahar vanilat.incorporam galbenusurile frecate spuma in albusuri si adaugam faina in ploaie iar la sfirit praful de copt stins cu otet.punem compozitia in tavi si oprim cateva linguri pe care le amestecam cu cicolata calda apoi le turnam in tava pste cealalta compozitie si le amestecam usor cu furculita.le dam la cuptor 35 de min la temperatura 180

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise