Chec cu ciuperci

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 oua
  • 1 cana faina
  • ciuperci 500 grame
  • 3 cepe
  • sare
  • piper
  • 20-30 grame ulei

Mod de preparare

Ciupercile se fierb in 3 clocote, ceapa se taie si se caleste in ulei si se pun ciupercile fierte si taiate cubulete sare piper dupa gust si se lasa la racit.

Albusurile se bat spuma separat, se adauga galbenusurile si la urma faina.Se incorporeaza prajeala in compozitia de chec amestecindu-se incet sa nu se lase.

Se pun in tavi si se coace la fel ca si checul, 5 minute la foc 180 grade si se lasa la 160 grade aproximativ 30-35 minute sa se coaca.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise