Chec cu fructe de sezon

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr faina , 250 gr fructe (coacaze , zmeura , fragute ,
  • afine,mure ) praf de copt, un plic zahar vanilat ,120 gr zahar, 3 oua, un iaurt natural ,2 linguri ulei,sare,zahar pudra .

Mod de preparare

Incalziti cuptorul la 180 grade ,frecati ouale cu zaharul ,adaugati un praf de sare ,zaharul vanilat .Adaugati treptat faina si praful de copt,incorporati iaurtul si uleiul iar la sfarsit fructele fara a le sfarama.

Tapetati o forma de chec cu unt si faina si coaceti 35-40 minute.Pudrati cu zahar pudra.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise