Chec cu fructe de sezon

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr faina , 250 gr fructe (coacaze , zmeura , fragute ,
  • afine,mure ) praf de copt, un plic zahar vanilat ,120 gr zahar, 3 oua, un iaurt natural ,2 linguri ulei,sare,zahar pudra .

Mod de preparare

Incalziti cuptorul la 180 grade ,frecati ouale cu zaharul ,adaugati un praf de sare ,zaharul vanilat .Adaugati treptat faina si praful de copt,incorporati iaurtul si uleiul iar la sfarsit fructele fara a le sfarama.

Tapetati o forma de chec cu unt si faina si coaceti 35-40 minute.Pudrati cu zahar pudra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise