Chec cu masline

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua,
  • 100 gr faina,
  • 150 gr masline ( eu pun amestecate verzi si negre),
  • 250 gr sunca de praga taiata marunt,
  • 150 gr branza rasa
  • 3 linguri de ulei masline
  • 1 lingurita praf de copt.

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele, pe rand, in ordinea data. Se insista bine la inceput, amestecul ou-faina.

Se da cca 45 min la 200C (temp pt cake-uri in general, nu foarte iute, dar nici domol).

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise