Chec cu miere (onicleicheh)

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 1 pahar zahar
  • 3 pahare faina
  • 3 - 4 linguri ulei
  • vanilie
  • 250 gr miere de albine (un pahar de apa)
  • coaja de lamaie rasa.

Mod de preparare

Se freaca ouale cu zaharul si mierea pana nu se simte zaharul, se adauga uleiul, faina si restul ingredientelor pana devine o pasta smintinoasa. Daca pare prea grea, se poate adauga praf de copt.

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade si se da la copt cind cuptorul s-a incalzit putin.

Inainte de a da la cuptor, se pot adauga bucatele de nuca.

Se coace aproximativ 60 de minute pana cand chibritul de verificare iese uscat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise