Chec cu nuca si ciocolata

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 10 linguri zahar
  • 10 linguri faina
  • 2 linguri ulei
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • cacao
  • esenta de rom
  • 5 linguri nuca
  • 50g ciocolata

Mod de preparare

Se amesteca ouale cu zaharul(cu ajutorul unui mixer)iar pe rand se adauga uleiul si faina.La sfarsit de adauga praful de copt.In tava se pune hartie pentru copt care se unge in prealabil cu ulei si se toarna trei sferturi din compozitie.In compozitia ramasa se adauga cacao si putina esenta de rom iar dupa ce se amesteca se pune deasupra in tava.Peste se adauga nucile.Checul se lasa la cuptor cca. 20 de minute,iar cand este scos din cuptor se razaleste ciocolata.Este un desert delicios si usor de facut!Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise